Levensverrijking: Reiki Nieuwe Stijl

Dit is geen cursus of opleiding in traditionele zin. Wij (zijnde Pepijn en Merel) noemen het een levensverrijking. Of Verreiking, zo je wilt! Oftewel: Reiki Nieuwe Stijl. We hebben een verrijking gecreërd, die we zelf graag hadden gevolgd in onze ontdekkingsreis over werken met energie en jezelf in je volle potentie leren kennen.

We vertellen je graag meer!

We hebben als mensheid, een groeiend besef dat de antwoorden die we zoeken, niet buiten ons liggen, maar in onszelf te vinden zijn. We zijn een deel van het Al, het Grote Geheel, en dat maakt dat we een oneindige bron van wijsheid in ons herbergen. Putten uit die Bron, dat is waar we je toe willen uitnodigen in deze tweedaagse. Waarin we zoveel mogelijk kaders van buitenaf loslaten. Kaders worden stippellijntjes. En vooral: jouw manier, jouw eigen wijsheid!

Die kaders hebben wel een prachtig doel gediend. Bijvoorbeeld om kennis van Reiki, van helen met de handen, eeuwenlang door te geven. Daar zijn wij, Pepijn en Merel, maar wat dankbaar voor. Anders hadden we dit misschien nooit gekend.
Nu we als mensen steeds meer onze eigen weg zoeken (en vinden), kunnen de kaders losgelaten worden. Soms snel, soms voorzichtig.
Mensen die hieraan toe zijn, vinden wij het heerlijkst om mee te werken. Mensen die al weten dat ze méér zijn dan mens. Een spiritueel wezen met bijzondere gaven in een fascinerend (samen)spel.

Ga je mee op ontdekkingsreis?

Met respect voor traditie en zeker ook daaruit puttend, nemen we je graag mee in nieuwe werkvormen, in de toekomst van werken met de Universele Levensenergie .

Wij, Merel en Pepijn, creëren de veiligheid die nodig is om je diepst liggende schatten zichtbaar te maken en te leren benutten. Ook leer je zelf deze veiligheid te creëren voor jezelf. Niet alleen tijdens dit weekend, maar juist in je dagelijks leven. Door steeds veiligheid te creëren, lukt het jou steeds beter om jou waarde te laten zien aan jezelf de mensen om je heen. Je zult ervaren hoe magisch maar ook hoe aards het voelt als je leert om je eigen veiligheid te kunnen creëren. Liefdevolle kracht in jezelf cultiveren is één van de waardevolle schatten die we je helpen ontdekken tijdens dit leuke, leerzame en krachtige weekend.

Wat gaan we dan doen?

Zoals gezegd, hebben we geen rigide kaders, maar er zijn elementen die we in ieder geval en andere zaken die we je graag mee willen geven in de twee dagen die we samen zijn:

  • Specifieke meditatie/visualisatie om jezelf op te laden, te beschermen en uit te lijnen.

  • Energie waarnemen en werken met Universelen Levensenergie/ Bronenergie.

  • Kosmisch bewustzijn/ wij allen als lichtwezens: Je eigen waarde kennen en delen.

  • Heilige mannelijke en Heilige vrouwelijke principes: hoe deze in te zetten in energiewerk.

  • Kennis en oefeningen uit de 3 bekende Reikigraden.

  • Symbolen gebruiken (vanuit Reiki en anderszins)

  • Veiligheid aan jezelf bieden.

  • De expertise van Pepijn is klank. Hij biedt je zelfbevrijding middels je stem. Durven spreken of geluid maken, maakt dat jij je stevig kun manifesteren in de wereld en spanningen hierin overwinnen versterkt jegevoel van veiligheid in jezelf.

Voor wie?

Voor mannen, voor vrouwen, voor stellen, die willen bijdragen aan het steviger aansluiten van het mannelijken en het vrouwelijk in jezelf én in de wereld. Voor iedereen die al ervaring heeft met energiewerk en iets mist of een stapje verder wil. Voor iedereen die voelt dat er nog veel meer potentieel in zichzelf te vinden is en daar nieuwsgierig naar is! Voor iedereen die hier tijdens het lezen voelt “Ja, dit wil ik!”

Praktische informatie:

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 oktober van 10 tot 17 uur ontvangen we je graag in de studio van Still Productions, een prachtige, multi-inzetbare ruimte in Nieuwlande (Drenthe). Klik hier voor een rondleiding in 3 minuten.

Er is plek voor 6 – 8 deelnemers, zo kunnen we ruimte voor persoonlijke inbreng houden en ook in het kader van een veilige plek, willen we de groep niet te groot maken.

De investering is €369,-incl btw per deelnemer. Hiervoor ontvang je een factuur per e-mail, te voldoen na aanmelding.

Voor lunch, drinken en versnaperingen tijdens de bijeenkomsten wordt gezorgd.

Bij aanmelding ontvang je van ons een welkomstmail met fijne overnachtingstips in de buurt, meer praktische informatie, zoals wat je zeker mee wilt nemen en een vragenlijst. Die gaat over de inhoudelijke voorbereiding op de samenkomsten, maar ook allergieinformatie lezen we daar graag van je. Ook de factuur sturen we hierin mee.

Dit is een unieke kans om heel veel te mogen ontvangen van en uit te wisselen met twee Reiki Meesters, in een aanbod zoals nooit eerder vormgegeven. Het oude het het nieuwe in hamronieuze samenklank. Mannelijke en vrouwelijk energie in heerlijk samenspel. Kennis en ervaren, alle zintuigen doen mee, lichaam, geest en ziel.

Een verrijking voor je energiewerk en je leven!

Ja, ik wil me aanmelden!

Of misschien heb je nog vragen?

Dan horen we graag van je! We kijken er naar uit je mee te nemen op ontdekkingsreis!