Groepsaanbod & Events

Regelmatig organiseer ik gezamenlijke wandelsessies voor een vriendelijke prijs & workshops op locatie en online.

Workshops, teammiddagen en wandelingen verzorg ik ook met liefde op aanvraag, neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Je vindt hier een overzicht van upcoming events:

  • Dinsdag 9 april: 12.00 tot 12.45 uur. De tweede van maandelijkse terugkerende online lunchbreak met steeds een ander thema. Deze lunchbreak ga ik het hebben over de Outdoor Yoga & Coach Retreat. Voor elke lunchbreak geldt dat je live kunt meeluisteren via mijn facebookpagina en daar ook kunt terugkijken. Het leukste is als je live vragen stelt over het betreffende onderwerp via de chat of deze van te voren naar me mailt.
  • Vanaf woensdag 9 januari start “2019, jouw best jaar tot nu toe“. In de Coach & Focus group komen we gedurende het jaar 10 keer bij elkaar om onze gestelde doelen waar te maken, voornemens niet te laten versloffen en straks in december terug te kijken op het jaar waarin het wél gelukt is! Instromen/ aanmelden kan tot 10 februari.
  • Op zaterdag 15 juni organiseer ik een Workshop levensboom tekenen. Halverwege het jaar de balans op maken en 2019 verder uitstippelen op een creatieve manier. Overigens hoef je geen kunstenaar te zijn of goed te kunnen tekenen!
  • In het najaar komt er weer een workshop Innerlijk Kind, datum volgt.

Volg Merel Eveleens Coaching & Begeleiding op facebook om steeds op de hoogte te blijven!