Aanpak

Iedere coachee komt bij mij met een eigen vraag en specifieke wensen, behoeften en geschiedenis. We hebben allemaal gemeenschappelijk delers en universele thema’s.

Maar ieder begeleid ik met een op maat gesneden aanbod. Dat betekent dat we eerst altijd een kennismakingsgesprek (gratis en vrijblijvend) plannen, zodat ik je een passend aanbod kan doen. We nemen daar tot een uur de tijd voor en dat kan telefonisch, online of in de praktijk in Waalwijk.

Ik geef je graag een idee  uit welke vaatjes ik kan tappen, ook zodat je mij je wensen kunt aangeven:

  • Lifecoaching. Degelijk onderlegde psychologische gespreksvoering, het stellen van de juiste vragen, het durven zijn in stilte.
  • Natuur-, outdoor- en wandelcoaching. Zijn in de natuur en de metaforen van de natuur gebruiken om jouw inzichten te versnellen, diepte te geven en een mooie plek voor rituelen.
  • Innerlijk kind-werk en opstellingswerk met jouw deelpersoonlijkheden.
  • Doelopstellingen en het opstellen van onder meer keuzevraagstukken en werksituaties (Dus: hoe kom ik waar ik wil zijn?).
  • Lichaamsgerichte oefeningen. Voelen, bewegen, de signalen van je lichaam leren kennen en er vertrouwt mee raken.
  • Body Drum Release. Op een ontspannen manier en met weinig woorden oude patronen vervangen voor nieuwe of om oude pijn op te lossen.
  • Reiki en edelsteentherapie. Onder meer voor het in balans brengen van chakra’s, verminderen van fysieke klachten, verbreken van niet (meer) gewenste banden en (emotionele) heling op diep niveau.
  • Ik put uit meer dan 15 jaar ervaring als maatschappelijk werker en coach. Op beide (en meer) vlakken heb ik degelijke opleidingen, verdiepingstrainingen en andere aanvullende kennis opgedaan. Uiteraard blijf ik doorleren.

Ik maak werken aan jezelf leuk!

Respect, zorg, humor en verantwoordelijkheidsgevoel staan bij mij hoog in het vaandel.

Gemiddeld duurt een coachtraject bij mij 5 sessies van anderhalf uur. Meestal spreken we eens in de twee weken af. Dat betekent dat je in ongeveer 2,5 maanden je coachdoelen bereikt hebt!