Over Merel – jouw coach

Mijn naam is Merel Kerkhof-Eveleens. Mijn vak kan ik het beste omschrijven als holistisch coach. Ik heb 3 inwonende leraren die mij ieder op hun eigen manier spiegelen, uitdagen en geduld bijbrengen. De jongste van die goeroe’s is geboren met het Syndroom van Down en een hartafwijking. Met andere woorden: hij bracht een masterclass ‘verwachtingen loslaten’ en ‘voor je eigen waarheid gaan staan’ met zich mee. Naast werkende moeder ben ik: partner, zus, vriendin, onderzoeker, levensgenieter, geboeid door (de interactie tussen) mensen en gezegend met de drive om altijd mensen vooruit te willen helpen.

Dat laatste heb ik 15 jaar gedaan als maatschappelijk werker, in allerlei settings. En sinds een jaar of 9 ook als holistisch lifecoach.

Toen ik steeds meer mensen in mijn praktijkruimte kreeg die zeiden “ik zou eigenlijk meer naar buiten moeten, moeten wandelen, de natuur in”, ben ik ze daar mee naartoe gaan nemen. Het bos in.

En dat werkte geweldig! Zonder uitzondering vallen kwartjes makkelijk, verlopen de gesprekken soepel, kun je stil zijn zonder dat het raar voelt, wordt er diepgang gevonden. Ook zijn mijn coachtrajecten drastisch korter geworden, omdat klanten hun doelen snel bereiken.

Positieve energie is aanstekelijk! Werken aan jezelf kan licht & gaaf zijn!

Coachen, mensen helpen hun kracht & pad te vinden, is mijn levensmissie. Ik geniet er enorm van. Het is mijn manier om stukje Hemel op Aarde te brengen.

Sinds enkele jaren heb ik als Reikimaster, deze energetische mogelijkheid van healing en inzichten toegevoegd aan mijn repertoire. Ook weer met supersnelle en diepgaande resultaten.

En tot slot: niet voor niets richt ik mij tot een bepaald type vrouw om te coachen. Met zekere wensen en de drang of nood naar meer, naar anders. Ik ben die weg ook gegaan. In het klein loop ik die stappen nog steeds, steeds opnieuw. Ik ben ook de vrouw geweest die ik coach en weet dus heel zeker dat je het kunt. Ik voel je vuur. Ik snap je strijd. En zie je potentieel.

Ben je nieuwsgierig geworden? Na een gratis en vrijblijvende telefonische kennismaking, kunnen wij een afspraak maken als we beiden weten dat ik je verder kan helpen.

Je kunt me bereiken via 06-30083044 of info@merel-eveleens.nl