Individuele workshops

In ieder geval tot en met einde 2022, kun je enkele workshops die ik anders in groepsverband aanbied, individueel bij me afnemen.
Je krijgt dan dus 2 uur een mooi aanbod dat tussen een workshop en coaching in zit.
En daar is de prijs van €55,- dan ook op gebaseerd.

Overigens is dit ook heel leuk om samen met een vriend(in) of je partner te doen!
Workshops worden gegeven in mijn praktijkruimte in Waalwijk.

De volgende individuele inzichtgevende en creatieve workshops kun je bij me aanvragen via de button onderaan de pagina:

Je levensboom tekenen
Dit is een heerlijk creatieve workshop waar je geen kunstenaar voor hoeft te zijn!

Je gaat je eigen levensboom tekenen en ontdekt wat verschillende (onder)delen van de boom over diverse levensgebieden (zowel privé als professioneel) zeggen, welke aandacht behoeven bijvoorbeeld. Aan de hand van de symboliek van je boom, kun je concrete wensen en stappen formuleren.
 
Je gaat naar huis met een mooie tekening, inzicht in ‘de stand van zaken’ en een plan om succes vast te houden, dan wel verandering aan te brengen waar je dat wenst!
Je levensboom tekenen kan altijd, maar is ook zeker een mooi instrument bij het formuleren van wensen en plannen of juist het evalueren daarvan.
Persoonlijke orakelkaart maken
Iedereen die wel eens een kaartje trekt of leggingen doet met orakelkaarten, weet dat het ene deck je meer aanspreekt dan het andere.
Maar is er niet eentje die zo goed aansluit bij je, die zo helder is, als je allereigenste kaartenset!
In deze workshop maak je je eerste orakelkaart met een zelf gekozen thema, zodat je daarna zelf verder aan de slag kunt om je deck steeds meer uit te breiden, helemaal naar eigen wens.
Hoofd leeg, creatief bezig zijn en coachende vragen die je helpen om je intuïtief gekozen afbeeldingen nader te duiden.
Focus houden: doel stellen en vision board maken
Deze gloednieuwe workshop neemt enkele belangrijke elementen uit de succesvolle Coach & Focus Group, zodat je met een helder doel -inclusief tussenstappen- naar huis gaat. Bovendien heb je je doel in beeld, zodat jij je focus houdt en het makkelijker bereikbaar wordt. Stap voor stap!