Workshopdag “Wat wil ik nou?!”

Al maanden hoor ik de vraag langs komen in de praktijk: “Wat wil ik nou eigenlijk? Ik dacht dat ik het wist en nu heb ik geen idee meer! Waar doe ik nou eigenlijk goed aan?”

We zijn de afgelopen jaren in sneltreinvaart anders gaan kijken naar wat we echt belangrijk vinden, anders gaan kijken naar wat we willen in ons werk, we lijken meer vanuit ons hart te willen leven en voelen ons ehm… anders.
Maar ja, hoe integreer je dat allemaal? Hoe doe je dat, leven vanuit je hart? Wat betekent dat dan concreet?

Als jij zoekende bent (of iemand denkt te kennen die zich herkent in bovenstaande), dan gaat deze workshopdag aansluiten!
Handvaten voor in een dolgedraaide tijd. Handreikingen om (weer) te vinden wat bij je past. Aanknopingspunten voor zelfontwikkeling waar je op kunt teren. Eerste stapjes om jezelf opnieuw uit te vinden (of klinkt dat te hoogdravend?)

Door middel van cognitieve en creatieve opdrachten, zowel concreet als abstract, met veel energie en ontspanning, valt er voor ieder wat wils te halen uit deze dag. Je gaat naar huis met je doel (en ruimte voor sightseeing along the way), met weten welke volgende stapjes je gaat zetten en met manieren om de stip op de horizon te blijven zien.

We gaan aan de slag met een visualisatie, jouw levensboom, een vision board, een mindmap, jouw talenten en een doelopstelling. Lekker aan de slag en de diverse inzichten integreren tot dat wat je concreet wilt én gaat doen!

De workshopdag is een samenstelling van ‘best practices’ uit jaren van het beiden van individuele coaching, creatieve opdrachten en mijn succesvolle Coach&Focus training.

Praktisch
Datum: vrijdag 16 september
Tijd: van 9.30 tot 16.00 uur
Locatie: in of nabij Waalwijk
Investering: €75,- (inclusief lunch, koffie, thee)
Kom je samen met een vriend(in) of meldt hij/zij zich ook aan via jou? Dan krijg je beiden €10,- korting!

Aanmelden kan via onderstaande button: