Heidag voor samenwerkingspartners in Maarn/ Utrechtse Heuvelrug – 30 juni

Update:

De Hei-dag was erg inspirerend, wat hadden we een fijne groep ondernemers bij elkaar! We hebben naar aanleiding van deze dag nieuwe vragen om ons in te verdiepen en verdere antwoorden samen te vinden. Ook bleek de lokatie van de coöperatie te veranderen…

Kortom: er is volop ontwikkeling en de hei-dag krijg zeker een vervolg (na de schoolvakanties, naar verwachting). Houd e pagina in de gaten!

 

Een gezamenlijke droom van co-creatie, doet ons beseffen dat er samenwerkingspartners zijn die hetzelfde beogen als wij:

Een plek om de Nieuwe Aarde te beleven, jezelf helemaal te zijn en te hervinden, een werkplaats voor de ziel.

Met zachtheid en kracht, liefde en doorzettingsvermogen. Visie en creatie.

‘Wij’ zijn Joost van Berckel en Merel Eveleens. Behalve als lichtwerkers, creators van de nieuwe aarde, kenden wij elkaar voor dit avontuur amper. En toch valt het één na het ander op zijn plek en lijkt het universum samen te spannen om dit avontuur op ons pad te brengen. Dus springen we vol vertrouwen én met gezond verstand.

We hebben een magisch fijne plek gevonden midden in magisch mooie natuur. Tussen het groen van de Utrechtse Heuvelrug, midden in het bos. Met een prachtige meer en een heuse pyramide op loopafstand.

 

 

 

 

 

 

 

Als we niet beter wisten, was het te mooi om waar te zijn, maar dit is een glimp van de nieuwe werkelijkheid! Dit is hoe afgestemd manifesteren werkt!

En nu… is het naast tijd voor een zakelijk gedeelte, ook tijd om dit samen met gelijkgestemde zielen neer te zetten.

Op vrijdag 30 juni komen we samen met de gelijkgestemde zielen die hierbij willen zijn, bij het uitnodigende Henschotermeer. Van 10.00 tot 15.00 uur delen we talenten, doelen, visie, groeiwensen en waarden met elkaar. Er is ruimte voor uitwisseling van wat je in huis hebt: meditatie, visualisatie, een behandeling.

Maar ook plezier, verbinden en voor wie wil: zwemmen! Samen creëren wat er op dat moment wil ontstaan met als doel onderzoeken of en hoe we samen deze werkplaats voor de ziel vormgeven.

We vragen een kleine bijdrage van €22,- per persoon voor wat voorbereidende en facilitaire kosten en geven daarvoor in ruil ook vorm aan een programma. Merel deelt deze dag Reiki-behandelingen uit en Joost zal je ook zijn expertise bieden voor deze bijdrage.

Wil je hier bij zijn? Meld je dan hieronder aan en we zorgen dat je alle informatie van tevoren hebt!