Coach & Focus programma: Online en vanuit huis!

Ben jij er aan toe om je geluk van binnenuit te vinden?
Ben jij er klaar voor om doelen te stellen die echt bij je passen én die te behalen?

In navolging van de in 2019 zeer goed ontvangen Coach & Focus Group, heb ik dit jaarprogramma vertaald in een werkboek voor thuis plus online ondersteuning en samenzijn in een facebookgroep.
Alle oefeningen en handreikingen uit het jaarprogramma in een iets andere vorm.

Juist sinds we te maken hebben gekregen met een pandemie, is het belangrijk dat we onze focus en positiviteit behouden.  Juist door de pandemie, hebben we vaak weer leren voelen wat er écht toe doet.
En dan nu… stappen zetten.

Dat is precies waar ik je in het Coach & Focus programma mee help: doelen formuleren die helemaal bij jou passen, van binnen uit. En vervolgens de stapjes uitstippelen, zodat het te overzien is. Bovendien krijg je handvatten om de vaart erin te houden én rust te nemen. Maar bovenal gaat het om jouw geluk vinden. Daar is niets egoïstisch aan, zoals je zult merken.

Op het jaarprogramma kreeg ik als terugkerende feedback dat het zijn geld meer dan waard was. Dit bood ik aan voor €194,-
Dit complete werkboek met online ondersteuning en aanvullingen, dat je dus helemaal op je eigen tempo kunt doen, bied ik je aan voor €45,-
Heel veel waarde voor weinig dus!

Hieronder kun je je aanmelden. Je ontvangt daarna van mij een welkomst-bericht met een factuur in de bijlage. Wanneer die betaald is, krijg je het werkboek in je mailbox en de link naar de besloten Facebookgroep voor alle deelnemers. Daar kun je vragen stellen, elkaar inspireren, successen delen en laat ik ook geregeld van me horen.